
Tipy na kuřecí maso, které úspěšně využijete ve fastfoodovém podniku i v restauraci
Jídla z kuřecího masa jsou mezi návštěvníky podniků rychlého občerstvení i restaurací velmi oblíbená. Mají je rádi dospělí i děti. Skvěle se hodí na svačinu, k obědu nebo večeři. Jsou výborná k prodeji na místě, přes ulici i k rozvozu. Mohou se podávat teplá i studená.
Jestliže uvažujete o tom, že byste rozšířili jídelní lístek vašeho podniku, určitě vám doporučujeme zařadit rychlá jídla z kuřecího masa. Vyzkoušejte naše tipy na přípravu a servírujte hostům úžasný oběd s kuřecím masem.
Šťavnaté kuřecí v křupavé strouhance
Rozhodnete-li se zařadit do jídelního lístku pokrmy připravené ze smaženého kuřecího masa, zjistíte, že je to mimořádně jednoduché a relativně levné. Nemusíte investovat do žádného speciálního vybavení – bude vám stačit fritéza a několik základních kuchyňských pomůcek, které najdete v každé kuchyni! Pro přípravu kuřecího masa ve strouhance budete potřebovat kvalitní maso a obalovací směs. Profesionální obalovací směs na stripsy určitě splní vaše očekávání.
Obalování ve strouhance je hračka – zejména s návodem od jejího výrobce
Postup obalování najdete podrobně popsaný na stránkách výrobce obalovací směsi, nebudete tedy muset experimentovat. Příprava kuřecího masa podle návodu je zárukou, že dosáhnete skvělého výsledku. Krásně křupavé a šťavnaté kuře připravíte rychle a bez obtíží.
Strouhanka na kuřecí maso – hotové řešení pro restaurace
Hotová obalovací směs na stripsy představuje velmi pohodlné řešení pro podnik, který chce prodávat kuřecí maso v americkém stylu. Stačí, když dodržíte několik pravidel popsaných v podrobném návodu na obalování, a dostanete mimořádně šťavnaté maso v nazlátlé, křupavé a lákavé vrstvě strouhanky. Profesionální obalovací směs vám zaručí, že výsledek bude pokaždé stejně dokonalý. Je to klíč k vašemu úspěchu.
Proč byste měli vyzkoušet profesionální obalovací směs na kuřecí maso?
Strouhanka určená pro profesionální použití se snadno používá a je vydatná. Kuřecí, které v ní obalíte, nejen chutná výborně, ale také vypadá. Takto připravené kuřecí můžete bez problémů nakrájet, protože strouhanka výborně přiléhá k masu a neodděluje se od něho ani pod tlakem nože. Osmažená strouhanka zůstává dlouho křupavá, a proto smažené kuřecí snadno připravíte nejen pro konzumaci na místě, ale i pro rozvoz.
Kuřecí k obědu – a přes ulici!
Nabídnete-li pokaždé výborné, šťavnaté a křupavé smažené kuřecí maso, získáte mnoho nových hostů. Tím spíše, že je to jídlo, které se výborně osvědčí při prodeji přes ulici i při rozvozu. Když jídelní lístek rozšíříte o jídla z kuřecího masa, vaše nabídka osloví nejen toho, kdo navštěvuje váš podnik, ale také zákazníky, kteří si chtějí dát hotové jídlo z restaurace v pohodlí svého domova.
Kdo si dá kuřecí maso?
Kuře je vynikající volba pro rychlý oběd. Kousky kuřete v nazlátlé křupavé strouhance můžete podávat samotné nebo v kombinaci s hranolkami, omáčkou nebo zeleninovým salátem. Smažené nugety mají rády zejména děti. Kuřecí maso ve strouhance však chutná zákazníkům všech věkových skupin. Tím spíše, že taková jídla jsou výživná a chutná.
Osvědčené recepty
Jak podávat smažené kuřecí maso? Možností existuje nespočet! Křupavé smažené kuřecí je výborné se zeleninou nebo pečivem. Proto je to skvělý základ pro přípravu různých burgerů, sendvičů, obložených chlebů, teplého i studeného občerstvení. S kousky kuřecího masa můžete připravit také oblíbené wrapy a výživné saláty. Příprava těchto jídel je velmi jednoduchá a nezabere mnoho času. Takto rozmanitá nabídka určitě osloví různý vkus a kulinářské preference vašich hostů.